​​Send en sms:
30 70 88 39​

Færdselsrelateret førstehjælp til kørekort tilbydes

Hos Førstehjælp For Alle i Nyborg tilbyder vi det obligatoriske kursus i færdselsrelateret førstehjælp til kørekort for alle der kommer fra Svendborg og Odense.

Færdselsrelateret førstehjælp er obligatorisk og redder liv

Det er obligatorisk at gennemføre et kursus i færdselsrelateret førstehjælp, når du tager kørekort. Vi tilbyder kurser i førstehjælp på Nyborg Køreskole. Alle er velkomne til kurset, som kan være med til at redde liv.

Vores ​kursus i førstehjælp til kørekort er på 9 timer, og kursusbeviset er gyldigt i et helt år, når du har gennemført kurset. Dermed kan du roligt tage førstehjælpskurset, inden du går i gang med at tage kørekortet, så du ikke skal tænke på det under perioden med teori- og køreundervisning.

​Førstehjælpskurset er ligeledes åbent for alle andre, der gerne vil lære eller have genopfrisket deres viden ved at tage et kursus i færdselsrelateret førstehjælp. ​Vi kommer også gerne ud i virksomheder og lignende for at afholde kurser. Vores førstehjælpsinstruktører er uddannet i henhold til kravene fra Dansk Førstehjælpsråd.

Vi tilbyder blandt andet følgende førstehjælpskursus:

  • Færdselsrelateret førstehjælp
  • 9 timers kursus

Kontakt os for at bestille plads til førstehjælp

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag, såfremt du har spørgsmål, eller hvis du allerede nu vil tilmelde dig et kursus i førstehjælp kørekort. 

Du sender blot en SMS til førstehjælpsinstruktør Bente Frank Jensen på telefon 30 70 88 39.​

​Færdselsrelaterede Førstehjælpskurser


Jeg afholder pt ingen kurser.

Kontakt

​CVR: 33561067

Send en SMS: 30 70 88 39

Adresse

​Nyborg Køreskole,
​Dronningensvej 16, 5800 Nyborg

​CUC Østfyn,
​Skippergade 1, 1. sal, 5800 Nyborg

Nyborg Køreskole

Dronningensvej 16

5800 Nyborg

CUC Østfyn

Skippergade 1, 2. sal

5800 Nyborg